Exertis | Nyheter

Nytt samarbete påbörjas med ASUSTOR

Wednesday 28th June 2023

Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics

PRESSRELEASE 2023-06-28

Exertis Nordics påbörjar nytt samarbete med ASUSTOR, ledande innovatör och leverantör av lösningar för privat molnlagring och videoövervakning.

Avtalet innebär att vi blir exklusiva distributör i Norden och vi ser fram emot att vår nya partner kommer att bredda och komplettera vårt sortiment inom nätverkslagringslösningar, firmware, hårdvara och applikationer.

Vi startar vårt samarbete med ASUSTOR för att komplettera och bredda vårt utbud inom kategorin NAS”, säger Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics.

Exertis är en avgörande partner för ASUSTOR i Norden, och det är avgörande att upprätthålla en god relation med Exertis för att växa marknaden tillsammans”, säger Jack Lu, Marketing Manager, Asustor Inc.

ASUSTOR erbjuder marknaden högkvalitativa NAS som är snabba, effektiva, pålitliga och prisvärda, till slutanvändare och företag. Deras exklusiva Wake-on-WAN-, EZ-Sync- och MyArchive-funktione ger användarna ökad säkerhet och flexibilitet.

Vi förlitar oss på att Exertis, den högsta distributören, blir vår strategiska partner för att marknadsföra våra innovativa produkter för kunder och växa verksamheten tillsammans”, säger Jack Lu.

ASUSTORs nya produktserie, Flashstor är deras första all-SSD NAS och den är starkare, effektivare och snabbare jämfört med alla andra all-SSD NAS på marknaden just nu.

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. grundades 2011, genom direktinvesteringar från ASUSTeK Computer Inc. ASUSTORs varumärke skapades som en portmanteau av "ASUS" och "Storage".

ASUSTOR är en ledande innovatör och leverantör av lösningar för privat molnlagring (nätverksansluten lagring) och videoövervakning (nätverksvideoinspelare), samt är även specialiserad på utveckling och integration av relaterad firmware, hårdvara och applikationer. Vi är hängivna att förse världen med en oöverträffad användarupplevelse och den mest kompletta uppsättningen av nätverkslagringslösningar som möjligt.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Entertainment (böcker, spel & leksaker) samt är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland samt Köpenhamn i Danmark.

Vi samarbetar idag med över 250 tillverkare och fler än 4 000 återförsäljare över hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, och vi 2022 var vår omsättning i Norden 3,9 miljarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.