Exertis | Nyheter

Nytt samarbete påbörjas med Osmo

Tuesday 14th November 2023

Martin Dencker, Product Manager EduTech Exertis Nordics.

PRESSRELEASE 2023-11-14

Exertis Nordics påbörjar nytt samarbete med Osmo som är ett STEAM*-läromedel/leksak för Ipad och Iphone riktad till barn i hem och skolmiljö. Här möter det digitala det analoga och gör barnens skärmtid lärorik, kul och utvecklande.

Företagets produkter används idag i fler än 50 000 skolor världen över.
”Att många barn spenderar mycket av sin tid framför skärmar är en verklighet idag. Dessa produkter inbjuder till att skapa interaktion och hands on engagemang för barnen när de använder skärmar.” Säger Martin Dencker, Product Manager för märket på Exertis Nordics.

”Vi ser detta som ett naturligt steg i vår satsning på Edutech. Ipads är något som används flitigt både i hem, på förskolor och skolor och att då kunna addera en så mångsidig Ipadkopplad produkt till sortimentet känns naturligtvis väldigt bra.”
*STEAM (Science Technology Engineering Arts Mathematics)

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Entertainment (böcker, spel & leksaker) samt är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland samt Köpenhamn i Danmark.

Vi samarbetar idag med över 250 tillverkare och fler än 4 000 återförsäljare över hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, och vi 2022 var vår omsättning i Norden 3,9 miljarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.